WE CARE ABOUT OUR PLANET

BÆREDYGTIGHED

Vi stræber altid efter at skabe en smuk og meningsfuld forbindelse mellem stil, ansvarlighed og bæredygtighed. Etik og omtanke for planeten er dybt forankret i alt, hvad vi gør.

Når vi siger, at alt vores sølv og guld er 100 % genanvendt, betyder det, at alt det sølv og guld, der bruges til fremstilling af vores smykker, kommer fra allerede eksisterende sølv- og guldkilder. Gamle smykker og sølvbestik smeltes om og får nyt liv.

Man kan også sige, at når et Spirit Icons-smykke, fremstillet af 100 % genanvendt sølv eller guld, går i arv fra generation til generation, så repræsenterer det den smukkeste form for genanvendelse og minimalt ressourcespild.

Vi vil passe på ​​vores skove og deres dyrebare biodiversitet. Derfor har vi valgt at bruge æsker, fyld og bæreposer, der opfylder FSC-kravene. Vores emballage kommer fra ansvarligt skovbrug, der sikrer balance mellem forbrug og genplantning af træer. I 2021 fjernede vi alle traditionelle plasticposer fremstillet af ikke nedbrydeligt plast. I dag leveres hver eneste Spirit Icons-smykke i en pose fremstillet af plantemateriale, som er 100 % biologisk nedbrydeligt. Bio-plastposen beskytter dit smykke mod ridser og slag under fragt og modvirker oxidering. Ved at skifte til biologisk nedbrydelige poser har vi reduceret vores miljøpåvirkning markant.

Spirit Icons var ikke, hvor vi er i dag, uden de dygtige og faglærte guld- og sølvsmede på vores ISO-certificerede fabrik. Vi prioriterer høje standarder for arbejdsmiljø, lønninger og pensioner for at sikre, at hver enkelt ansat trives i et sundt arbejdsmiljø. Vores ISO-certificering forpligter os til at overholde internationale standarder for arbejdsvilkår og menneskerettigheder.

Kærlig hilsen
Tim & Daniel