Bliv forhandler

Hvorfor samarbejde med Spirit Icons?

Vi ved, at den unikke oplevelse for kunden ligger i servicen og detaljen. Når det perfekte smykke er valgt, skal indpakningen stå mål med indholdet. Derfor er elegante æsker og eksklusive designerposer naturligt en del af vores koncept. Som forhandler af Spirit Icons kan du tilbyde dine kunder den fulde oplevelse i form af et smukt og stilfuldt smykkesortiment bestående af kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd med et tvist af italiensk temperament.

Vores smykker passer til alle kvinder uanset alder og fås altid i 4 fire farver: sølv, forgyldt, rosaforgyldt eller sort rhutineret, så du kan hjælpe kunden til præcis den stil og effekt, hun ønsker.

500

Forhandlere

848

Unikke designs

2

Nye kollektioner hvert år

Spirit Icons bliver solgt i 12 lande

Bliv forhandler

Vi tilbyder

Nem varebestilling gør hverdagen lettere

Vi står altid klar til at hjælpe og du kan komme i kontakt med os på telefonen, mail og via Spirit Icons forhandlersiden. Vi tilbyder en forhandler-webshop, hvor du hurtigt, nemt og døgnet rundt kan afgive dine ordrer til Spirit Icons.

Vejledning i vores produktsortiment

Vi kan hjælpe dig med det rette udvalg af smykker for netop din butik. Vores sælgere har alle stor erfaring indenfor smykkebranchen og kan guide dig igennem Spirit Icons produktsortiment. Vi sørger for, at du har de optimale salgsmuligheder med det bedste Spirit Icons team bag dig.

Bliv en del af Spirit Icons ånden

Vælger du at blive Spirit Icons forhandler, får du ikke bare adgang til unikke og eksklusive smykkekollektioner. Du får også et sortiment, der trækker kunder ind i din butik qua de smukke og formfuldendte designs.

Mød vores forhandlere

Hør Helle Elmgreen fortælle om samarbejdet med Spirit Icons

Bliv forhandler

Udfyld formularen nedenfor så vender vi tilbage indenfor 2 hverdage.