Om os

Danskdesignede smykker fra hjertet

Spirit Icons er et dansk smykkebrand, stiftet i 2013 af Tim og Daniel. Vi fascineres af den kraft, der ligger i det åbne sind. Når vi har tillid til den rene inspiration, kommer skønheden af sig selv. Vi designer smykkerne hjemme i vores egen stue, hvor det store lysindfald og den rolige atmosfære giver plads til kreativiteten. Kunst opstår utvungent og kan ikke forceres. Derfor er designet fuldendt, og du mærker, at smykket er skabt til dig.

Materialerne

Smykker skal fremhæve din unikke personlighed og give et ekstra touch til dit look. Derfor går vi ikke på kompromis. Vi vælger de bedste kvalitetsmaterialer, så du kan have glæde af dine smykker i lang tid. Smykkerne er håndlavede, og selv de mindste zirkonia sten er fattet i hånden under mikroskop. Du finder smykker i 14K guld og 925 sølv, med eller uden sten og ægte ferskvandsperler. Vores brillantslebne diamanter er i kvaliteten WVS og har et såkaldt ”excellent cut”, som reflekterer lys og farver optimalt. Sølvsmykkerne fås i fire farver, så du frit kan skabe din egen stil på tværs af farver, designs og materialer. De fleste af vores sølvringe fås fra størrelse 48 og op til størrelse 64.

Bæredygtigheden

Smykker går ofte i arv, men selv nye smykker kan bære på en unik historie. Vores sensitive tilgang til designprocessen kendetegner også vores produktion og materialevalg – helt ned til æsker, fyld og poser, som alle er produceret i bæredygtig FSC-kvalitet for at sikre balance i forbrug og genplantning af træer. Vi anvender udelukkende 100 % genanvendt guld og sølv, og vores fabrik er ISO-certificeret, så vi er sikre på, at vores dygtige sølv- og guldsmede har ordentlige arbejds-, løn- og pensionsforhold.