Mød Tim & Daniel

Dansk designede smykker fra hjertet

Spirit Icons er et dansk smykkebrand stiftet i 2013 af Tim og Daniel. Vores
passion er at skabe unikke smykker i tidløst design, der udstråler elegance og stil og samtidig er produceret i bæredygtige materialer.

Vi designer smykkerne hjemme i vores egen stue, hvor det store
lysindfald og den rolige atmosfære giver plads til kreativiteten. Kreativitet opstår utvungent og kan ikke forceres. Når der kommer ro på, så lander vi i en intelligens, en kreativitet, der har svarene på alting.

Vi fascineres af den kraft, der ligger i det åbne sind, og er dybt passioneret omkring design, udførsel og kvalitet. Når vi har tillid til den rene inspiration, kommer skønheden helt af sig selv. Derfor bliver designet fuldendt. Derfor får du følelsen af, at smykket er skabt til netop dig

For Tim og Daniel startede Spirit Icons eventyret i 2013 med et ønske om at skabe smukke smykker til kvinder i alle aldre. Kvinder fortjener muligheden for at ”shine” uanset hvor de er og hvilken type de måtte være. De startede med at designe til ”Irene Jensen” en enlig moderne mor til 2 - en fiktiv kvinde. De ville give hende muligheden for at ”shine”. Ville skabe kvalitetssmykker med smukt design til fornuftige priser. Det vil altid være en af kerneværdierne. Tim fortæller; ”Vi husker altid på Irene. Hun er årsagen til vores succes og hun holder vores ben på jorden.”

Smykker hjælper med at signalere hvem vi er. De er ofte symboler på særlige mærkedage, oplevelser og kærlighed. Der er intet der kan sætte prikken over i’et som det helt perfekte smykke. Smykker fuldender den perfekte garderobe. Den lille sorte kjole kan gøre dig til en ”Parisienne” med klassiske guldsmykker. Den samme kjole tilsat sneakers, læderjakke og moderne sølvsmykker forvandler dig til ”NewYorker-chic”.