41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Om Spirit Icons

Eksklusive kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd med et tvist af italiensk temperament.

Vi arbejder med kontraster og balance. Det stærke rå i kombination med det bløde feminine. Nordisk enkelhed tilsat funklende glamourøse sten.

Unikke designs med fokus på kvalitet

Spirit Icons kreerer og udvikler, designer og producerer eksklusive kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd med et tvist af italiensk temperament. Alle kvinder fortjener at føle sig smukke og blive feteret med smykker, der fremhæver deres personlighed, uanset hvilken type de er. Derfor findes vores smykker i guld og sølv, med eller uden sten og diamanter, og med endeløse kombinationsmuligheder. Sølvsmykkerne kan du altid få i fire farver: sølv, forgyldt, rosaforgyldt eller sort rhutineret, så du kan skabe præcis den stil og effekt, du ønsker. Alle vores smykker er designet i Danmark og fremstillet i 100% genanvendt sterlingsølv forgyldt med 18 karat guld, så du længe kan have glæde af dine smykker. 

Spirit Icons Tim og Daniel01 kopi 

Inspirationen

Vi finder blandt andet inspiration i den skandinaviske minimalisme – naturen, havet der omgiver os, himlen og skovene omkring. Vi elsker at hente ny energi og inspiration til vores smykker i naturen. Den klare blå himml, træernes majestætiske skønhed og ikke mindst naturens farvepalette er en stor inspirationskilde, når vi designer smykker. Samtidig føler vi også et ansvar for at passe på naturen og jorden vi bor på, og derfor arbejder vi bevidst med bæredygtighed i vores produktion. Vi har valgt at producere vores smykker i 100% genanvendt sterlingsølv og guld, så vi genbruger de råvarer som allerede har været brugt.

 

Det begynder altid med en idé, som skal formidles på papir, og det er det springende punkt. En form, farve, følelse og et indtryk. Det skal alt sammen kommunikeres ned på papir, og når vi forstår hinanden, så har vi taget det første skridt.