41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Om Spirit Icons

Eksklusive kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd med et tvist af italiensk temperament.

Vi arbejder med kontraster og balance. Det stærke rå i kombination med det bløde feminine. Nordisk enkelhed tilsat funklende glamourøse sten.

Unikke designs med fokus på kvalitet

Spirit Icons kreerer og udvikler, designer og producerer eksklusive kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd med et tvist af italiensk temperament. Alle kvinder fortjener at føle sig smukke og blive feteret med smykker, der fremhæver deres personlighed, uanset hvilken type de er. Derfor findes vores smykker i guld og sølv, med eller uden sten og diamanter, og med endeløse kombinationsmuligheder. Sølvsmykkerne kan du altid få i fire farver: sølv, forgyldt, rosaforgyldt eller sort rhutineret, så du kan skabe præcis den stil og effekt, du ønsker.

Spirit Icons Tim og Daniel01 kopi 

Inspirationen

Vi finder blandt andet inspiration i den skandinaviske minimalisme – naturen, havet der omgiver os, himlen og skovene omkring. Også i de stærke klassiske ikoner som Grace Kelly, den altid stilsikre Prinsesse Diana, eller Madonna, hvis attitude og mix af stilarter mest af alt har inspireret kvinder til at være præcis som de vil.