41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Mød Tim og Daniel

Kom med bag kulisserne i Spirit Icons’ fortryllende univers og hør designerne fortælle historien bag det elegante og formfuldendte danske smykke-brand.

Parret Tim og Daniel, der begge har årelang erfaring fra den skandinaviske smykkebranche og urindustri, startede i 2013 det danske smykkeeventyr Spirit Icons. Smykkekollektionerne er alle designet af Tim og Daniel, med ønsker om at skabe en smuk verden af personlige udtryk med endeløse kombinationer.

Kvinder i alle aldre vil altid gerne være den bedste udgave af sig selv, uanset hvilken type man er og hvor man er i livet. Det er vigtigt for os, at smykkerne passer til dig. At du kan bruge vores smykker. Vores smykker skal ikke bare ligge i skuffen til særlige lejligheder; de skal bruges, så du kan vise dig fra dine smukkeste sider.

Mød Tim og Daniel

For Tim og Daniel startede Spirit Icons eventyret i 2013 med et ønske om at skabe smukke smykker til kvinder i alle aldre. Kvinder fortjener muligheden for at ”shine” uanset hvor de er og hvilken type de måtte være. De startede med at designe til ”Irene Jensen” en enlig moderne mor til 2 - en fiktiv kvinde. De ville give hende muligheden for at ”shine”. Ville skabe kvalitetssmykker med smukt design til fornuftige priser. Det vil altid være en af kerneværdierne. Tim fortæller; ”Vi husker altid på Irene. Hun er årsagen til vores succes og hun holder vores ben på jorden.”

 

Spirit Icons Tim og Daniel02
Smykker til alle livets faser

Smykker hjælper med at signalere hvem vi er. De er ofte symboler på særlige mærkedage, oplevelser og kærlighed. Der er intet der kan sætte prikken over i’et som det helt perfekte smykke. Smykker fuldender den perfekte garderobe. Den lille sorte kjole kan gøre dig til en ”Parisienne” med klassiske guldsmykker. Den samme kjole tilsat sneakers, læderjakke og moderne sølvsmykker forvandler dig til ”NewYorker-chic”.