41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

smykker

Ringe

Skab det perfekte look med den helt rigtige ring. Vælg en enkel og luksuriøs ring for at skabe et klassisk look. Eller mix flere ringe i forskellige metaller, overflader og sten for et raffineret og råt look, der skaber opmærksomhed. Vælg din egne favoritter blandt vores eksklusive og smukke designs lige her.
299 Produkt(er)

Orbit ring - sterlingsølv

Vare nr: 51021
Denne smukke Orbit ring er udformet i blankpoleret sterlingsølv. Ringen er designet som små kugler, hvor der i hver sidder en hvid funklende zirkon. Ringen er på en gang individuel men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke sammensætte kombinationer og et...
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Orbit ring - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 51022
Denne smukke Orbit ring er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv. Ringen er designet som små kugler, hvor der i hver sidder en hvid funklende zirkon. Ringen er på en gang individuel men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke sammensætte...
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Orbit ring - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 51023
Denne smukke Orbit ring er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv. Ringen er designet som små kugler, hvor der i hver sidder en hvid funklende zirkon. Ringen er på en gang individuel men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke sammensætte...
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Orbit ring - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 51024
Denne smukke Orbit ring er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er designet som små kugler, hvor der i hver sidder en hvid funklende zirkon. Ringen er på en gang individuel men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke sammensætte...
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Cocktail ring - sterlingsølv

Vare nr: 51041
Denne flotte Cocktail ring er udformet i blankpoleret sterlingsølv. Ringen der måler 10 mm er paveret med hvide funklende zirkonia, hvilket skaber et glamourøst look.
Detaljer
Note:
kr. 1.295,00

Cocktail ring - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 51042
Denne flotte Cocktail ring er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv. Ringen der måler 10 mm er paveret med hvide funklende zirkonia, hvilket skaber et glamourøst look.
Detaljer
Note:
kr. 1.495,00

Cocktail ring - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 51043
Denne flotte Cocktail ring er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv. Ringen der måler 10 mm er paveret med sorte funklende zirkonia, hvilket skaber et glamourøst look.
Detaljer
Note:
kr. 1.295,00

Cocktail ring - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 51044
Denne flotte Cocktail ring er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen der måler 10 mm er paveret med hvide funklende zirkonia, hvilket skaber et glamourøst look.
Detaljer
Note:
kr. 1.495,00

Love ring - sterlingsølv

Vare nr: 51101
Denne Love ring er udformet i matteret sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Love ring - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 51102
Denne Love ring er udformet i matteret forgyldt sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Love ring - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 51103
Denne Love ring er udformet i matteret sort ruthineret sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Love ring - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 51104
Denne Love ring er udformet i matteret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Grace ring medium - sterlingsølv

Vare nr: 51111
Denne smukke ring er Grace seriens mellemste og udformet i blankpoleret sterlingsølv. Ringens top som måler 10 mm er paveret med hvide facetslebne zirkonia, hvilket skaber et elegant og stilfuldt udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 795,00

Grace ring medium - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 51112
Denne smukke ring er Grace seriens mellemste og udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv. Ringens top som måler 10 mm er paveret med hvide facetslebne zirkonia, hvilket skaber et elegant og stilfuldt udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 895,00

Grace ring medium- sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 51113
Denne smukke ring er Grace seriens mellemste og udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv. Ringens top som måler 10 mm er paveret med sorte facetslebne zirkonia, hvilket skaber et elegant og stilfuldt udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 795,00

Grace ring medium - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 51114
Denne smukke ring er Grace seriens mellemste og udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringens top som måler 10 mm er paveret med hvide facetslebne zirkonia, hvilket skaber et elegant og stilfuldt udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 895,00

Pulse ring - sterlingsølv med diamant

Vare nr: 51121

Denne smukke Pulse ring er udformet med en blankpoleret overflade i sterlingsølv. Ringen er designet med en plade på toppen med en enkelt diamant i 0,01 CT W/VS og det simple design passer til alle lejligheder.

Detaljer
Note:
kr. 595,00

Pulse ring - forgyldt sterlingsølv med diamant

Vare nr: 51122

Denne smukke Pulse ring er udformet med en blankpoleret overflade i forgyldt sterlingsølv. Ringen er designet med en plade på toppen med en enkelt diamant i 0,01 CT W/VS og det simple design passer til alle lejligheder.

Detaljer
Note:
kr. 595,00

Pulse ring - ruthineret sterlingsølv med diamant

Vare nr: 51123

Denne smukke Pulse ring er udformet med en blankpoleret overflade i sort ruthineret sterlingsølv. Ringen er designet med en plade på toppen med en enkelt diamant i 0,01 CT W/VS og det simple design passer til alle lejligheder.

Detaljer
Note:
kr. 595,00

Pulse ring - rosa forgyldt sterlingsølv med diamant

Vare nr: 51124

Denne smukke Pulse ring er udformet med en blankpoleret overflade i rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er designet med en plade på toppen med en enkelt diamant i 0,01 CT W/VS og det simple design passer til alle lejligheder.

Detaljer
Note:
kr. 595,00

Life ring - sterlingsølv

Vare nr: 51131
Denne Life ring er udformet i matteret sterlingsølv. Ringen er på toppen samlet af en lille forgyldt cirkel med klare zirkonia i midten, hvilket giver et enkelt og stilrent udtryk til enhver lejlighed.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Life ring - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 51132
Denne Life ring er udformet i matteret forgyldt sterlingsølv. Ringen er på toppen samlet af en lille cirkel i sløv med klare zirkonia i midten, hvilket giver et enkelt og stilrent udtryk til enhver lejlighed.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Life ring - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 51133
Denne Life ring er udformet i matteret sort ruthineret sterlingsølv. Ringen er på toppen samlet af en lille cirkel i sløv med klare zirkonia i midten, hvilket giver et enkelt og stilrent udtryk til enhver lejlighed.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Life ring - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 51134
Denne Life ring er udformet i matteret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er på toppen samlet af en lille cirkel i sølv med klare zirkonia i midten, hvilket giver et enkelt og stilrent udtryk til enhver lejlighed.
Detaljer
Note:
kr. 595,00

Smukke ringe fremhæver både din stil, looket og smukke hænder. Siden tidernes morgen har ringen været et symbol på harmoni, kosmos og evighed. Og vi bruger særligt ringen som et symbol på kærlighed.

Ringene fra Spirit Icons er alle designet med tanken på at fremhæve det smukke i alle kvinder. Uanset din type eller stil, finder du i vores kollektioner ringe der, enten alene eller i kombination, hjælper dig til at skabe præcis det udtryk du ønsker. Alle vores ringe fås i 4 metaller – guld, sølv, rosa-forgyldt og sort rhutineret.

Mix & match gerne dine ringe. Sæt flere sammen og skab et unikt udtryk med flere metaller og forskellige stilarter. Vores Campaign-ringe er et samspil af kontraster og balance. Her blander vi metaller, smukke sten og forunderlige forgyldninger. Det klassiske look får et tvist af moderne energi. Det gyldne varme i rosa-forgyldningen bliver sat sammen med det kølige sterlingsølv. Se alle kombinationer af Campaign-ringe herover.

I det klassiske og feminine univers finder du fx North Star serien - et symbol på den nordiske stjernehimmel. Elegant matteret forgyldt sterlingsølv med en enkel smuk diamant. I serien finder du både ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Se flere designs og kollektioner i shoppen herover.