41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

smykker

Ringe

Skab det perfekte look med den helt rigtige ring. Vælg en enkel og luksuriøs ring for at skabe et klassisk look. Eller mix flere ringe i forskellige metaller, overflader og sten for et raffineret og råt look, der skaber opmærksomhed. Vælg din egne favoritter blandt vores eksklusive og smukke designs lige her.
332 Produkt(er)

Smukke ringe fremhæver både din stil, looket og smukke hænder. Siden tidernes morgen har ringen været et symbol på harmoni, kosmos og evighed. Og vi bruger særligt ringen som et symbol på kærlighed.

Ringene fra Spirit Icons er alle designet med tanken på at fremhæve det smukke i alle kvinder. Uanset din type eller stil, finder du i vores kollektioner ringe der, enten alene eller i kombination, hjælper dig til at skabe præcis det udtryk du ønsker. Alle vores ringe fås i 4 metaller – guld, sølv, rosa-forgyldt og sort rhutineret.

Mix & match gerne dine ringe. Sæt flere sammen og skab et unikt udtryk med flere metaller og forskellige stilarter. Vores Campaign-ringe er et samspil af kontraster og balance. Her blander vi metaller, smukke sten og forunderlige forgyldninger. Det klassiske look får et tvist af moderne energi. Det gyldne varme i rosa-forgyldningen bliver sat sammen med det kølige sterlingsølv. Se alle kombinationer af Campaign-ringe herover.

I det klassiske og feminine univers finder du fx North Star serien - et symbol på den nordiske stjernehimmel. Elegant matteret forgyldt sterlingsølv med en enkel smuk diamant. I serien finder du både ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Se flere designs og kollektioner i shoppen herover.