41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Hvad kan vi hjælpe med?

Retur og ombytning

Fortrydelses- og reklamationsret

Du har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage uden begrundelse, gældende fra modtagelsesdatoen. Denne fortrydelsesret vil bortfalde 14 dage efter modtagelse af varen. Inden en vare sendes tilbage i forbindelse med reklamation, fortrydelse eller ved ombytning skal den elektroniske returformular udfyldes. 

For at gøre brug af fortrydelsesretten, beder vi dig meddele os utvetydigt, at du ønsker at fortryde dit køb via nedenstående returformular. Sammen med den returnerede vare bedes du vedlægge en kopi af din kvittering.

 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen til os. Vær opmærksom på at du selv skal afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Med andre ord - så kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er taget i brug, ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere størrelse og/eller egenskaber, forbeholder Spirit Icons retten sig til, efter en konkret vurdering, at reducere eller lade refusionen helt bortfalde, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du bærer også risikoen for, at varen er forsvarligt emballeret under returforsendelsen. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Spirit Icons 
Fynsvej 60B, 1. sal
5500 Middelfart
Denmark

Når du fortryder et køb, refunderer vi betalingen til din konto hurtigst muligt og senest 14 dage efter at din meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Spirit Icons kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget de returnerede varer eller dokumentation for returneringen. Refusion sker via det betalingskort som ordren er gennemført med.

I tillæg til ovenstående fortrydelsesret, har du som kunde 2 års reklamationsret i tilfælde af mangler i overensstemmelse med Købelovens almindelige bestemmelser. Ved reklamation tilbyder Spirit Icons at du enten kan få varen repareret, varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pris.

 

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare, du har købt, betaler du selv returfragten for ombytningen fra modtagers adresse til Spirit Icons.

Du bedes meddele os utvetydigt, at du ønsker at ombytte dit køb via ovenstående returformular. Sammen med den returnerede vare bedes du vedlægge en kopi af din kvittering.