41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

smykker

Øreringe

Smukke øreringe sætter prikken over i’et. Kast fest over et enkelt og klassisk outfit med glamourøse creoler. Vælg smukke ægte diamanter der giver spil og fremhæver en romantisk stil. Øreringe er den perfekte accessory til både hverdag og fest. Hos os finder du både ørestikkere, creoler, hoops og mange forskellige størrelser.
686 Produkt(er)
kr. 6.995,00
stk.

kr. 39.995,00
stk.

Heart øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40001
Disse smukke Heart øreringe er udformet i sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Heart øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40002
Disse smukke Heart øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Heart øreringe - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 40003
Disse smukke Heart øreringe er udformet i sort ruthineret sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Heart øreringe - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 40004
Disse smukke Heart øreringe er udformet i rosa forgyldt sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Glowing heart øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40011
Disse smukke Glowing Heart øreringe er udformet i sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, er paveret med strålende zirkonia og giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Glowing heart øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40012
Disse smukke Glowing Heart øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, er paveret med strålende zirkonia og giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Glowing heart øreringe - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 40013
Disse smukke Glowing Heart øreringe er udformet i sort ruthineret sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, er paveret med strålende zirkonia og giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Glowing heart øreringe - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 40014
Disse smukke Glowing Heart øreringe er udformet i rosa forgyldt sterlingsølv med en blankpoleret overflade. Hjerterne, der svajer let til den ene side, er paveret med strålende zirkonia og giver ørestikkerne et romantisk udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende Heart ring.
Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Leaf øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40021
Disse enkle Leaf øreringe er udformet i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som et lille matteret bøgeblad. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring og halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Leaf øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40022
Disse enkle Leaf øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som et lille matteret bøgeblad. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring og halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Leaf øreringe - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 40023
Disse enkle Leaf øreringe er udformet i sort ruthineret sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som et lille matteret bøgeblad. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring og halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Leaf øreringe - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 40024
Disse enkle Leaf øreringe er udformet i rosa forgyldt sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som et lille matteret bøgeblad. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring og halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 195,00
stk.

Wheel øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40031
Disse smukke Wheel øreringe er udformet i sterlingsølv med en matteret overflade. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel med enkelte hvide zirkonia, hvilket skaber et enkelt og stilrent design. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 395,00
stk.

Wheel øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40032
Disse smukke Wheel øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv med en matteret overflade. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel med enkelte hvide zirkonia, hvilket skaber et enkelt og stilrent design. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 395,00
stk.

Wheel øreringe - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 40033
Disse smukke Wheel øreringe er udformet i sort ruthineret sterlingsølv med en matteret overflade. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel med enkelte hvide zirkonia, hvilket skaber et enkelt og stilrent design. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 395,00
stk.

Wheel øreringe - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 40034
Disse smukke Wheel øreringe er udformet i rosa forgyldt sterlingsølv med en matteret overflade. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel med enkelte hvide zirkonia, hvilket skaber et enkelt og stilrent design. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 395,00
stk.

Grace øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40041
Disse smukke Grace øreringe er udformet i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel, paveret med hvide zirkonia, hvilket skaber et elegant udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Grace øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40042
Disse smukke Grace øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel, paveret med hvide zirkonia, hvilket skaber et elegant udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Grace øreringe - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 40043
Disse smukke Grace øreringe er udformet i sort ruthineret sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel, paveret med sorte zirkonia, hvilket skaber et elegant udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Grace øreringe - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 40044
Disse smukke Grace øreringe er udformet i rosa forgyldt sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund cirkel, paveret med hvide zirkonia, hvilket skaber et elegant udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Energy øreringe - sterlingsølv

Vare nr: 40061
Disse smukke Energy øreringe er udformet i sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund plade, paveret med hvide zirkonia, hvilket skaber et smukt og feminint udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Energy øreringe - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 40062
Disse smukke Energy øreringe er udformet i forgyldt sterlingsølv. Ørestikkerne er designet som en rund plade, paveret med hvide zirkonia, hvilket skaber et smukt og feminint udtryk. Ørestikkerne kan også bæres med en matchende ring samt halskæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Smukke øreringe fremhæver din stil. Lange og fyldige øreringe er perfekte til at skabe et dramatisk statement-look. Små og mindre ørestikkere giver en elegant effekt og kan tvistes både i en sporty, klassisk og romantisk retning.

I Spirit Icons’ smykkeunivers har du endeløse kombinationsmuligheder. Alt efter anledning og humør kan du vælge smukke diamanter med et smukt lysspil, glamourøse creoler, rå og raffinerede ørestikkere i sort rhutineret sølv.

Mix og match gerne dine øreringe af guld med armbånd af sølv og halskæder af rhutineret sølv eller rosa-forgyldnigner – eller omvendt – det skaber en super elegant effekt.

Vores kollektioner indeholder ofte et udvalg af øreringe eller hoops i samme serie, så du kan skabe det udtryk du ønsker.

Se alle vores designs og find inspiration i shoppen herover.