41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

viden

Find din ringstørrelse

Kender du ikke din ringstørrelse, kan denne guide hjælpe dig på vej.

Din ring må hverken være for lille eller for stor, men skal passe perfekt og være behagelig at gå med. Spirit Icons giver dig her en vejledende guide til at finde din ringstørrelse.

Ringstørrelsen, du skal finde, hænger sammen med ringens design og hvordan du ønsker at ringen skal sidde på din finger. Bestiller du brede ringe eller ønsker at bære kombinations/stak ringe, anbefaler vi at du bestiller en størrelse større, end du ellers bruger. Som udgangspunkt kan du finde din ringstørrelse ved hjælp af en lineal eller et målebånd.

Find din størrelse ved at lægge din eksisterende ring på en lineal og mål dens indvendige diameter. Eksempelvis har denne ring en indre diameter på 1,9 cm eller 19 mm, svarende til størrelsen: 60. 

2018 10 spirit icon maaleredskab 2018 10 spirit icon maaleredskab2

Ud fra skemaet herover kan du vurdere, hvilken størrelse der vil være den rette for dig. Hvis ringens diameter måler mellem to ringstørrelser, så anbefaler vi dig, at du tager den største. Tre eksempler herpå kunne være:

 

   -      Din egen ring måler 15,7 og vi anbefaler derfor størrelse 50
   -      Din egen ring måler 17,9 og vi anbefaler derfor størrelse 56.
   -      Din egen ring måler 18,3 og vi anbefaler derfor størrelse 58. 

 

Har du ikke allerede en ring du kan måle ud fra, kan du bruge denne enkle vejledning:

Start først med en at lægge en tynd tråd i en lys farve under den finger, du vil måle. Vikl så tråden en gang rundt om fingeren. Ikke for stramt; ikke for løst. Tegn derefter en streg henover begge tråde, ret tråden ud, og mål afstanden mellem de to streger på tråden. Aflæs afstanden imellem de stegerne og brug skemaet til at finde din rette ringstørrelse. 

 

Hvis du er i tvivl, anbefaler vi at du får målt din ringstørrelse hos en guldsmed, for at være sikker på at finde den rigtige størrelse.