41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Artikel

Sådan sammensætter du det perfekte smykkeskrin

 

Smykkeskrinet er skattekisten med historierne fra dit liv – gaverne fra mormor til konfirmationen, arveguldet fra oldemor, den eksotiske ring du købte på tøseturen til Marokko, diamanten i ringen fra din elskede, eller de hjemmelavede øreringe fra niecen. Fælles for dem er, at de er en del af dig og hjælper dig med at udtrykke din stil og understøtte dit look.

1. Guld eller sølv?

Tidligere var man oftest enten til det varme gyldne look med guldsmykker eller til det kølige klare sølv. I dag er alt tilladt. På samme måde som moden tillader at vi kombinerer mønstre, farver og materialer på kryds og tværs – er det nu in at mixe og matche metaller og overflader, diamanter og sten, præcis som du vil. På den måde skaber du en unik og personlig stil.

2. En kort, en lang?

Jo flere halskæder desto bedre. Hvad enten de er korte, lange, feminine eller rå, så elsker vi smukke halskæder. Når du mixer dine halskæder er den gyldne regel, at gå efter kæder i forskellige længder. Du kan fremhæve dine halskæder yderligere ved at bære dem i en dyb udskæring, en åbentstående skjorte eller lad smykkerne tale for sig selv over en enkel klassisk hvid t-shirt.

grafisk smykkeskrin halskaede pige 440x440px v1grafisk smykkeskrin kaede 440x440px v1

3. Når én ikke er nok

Hvorfor nøjes med en enkelt ring, når der findes et væld af smukke ringe – og du gerne må have flere på samtidigt. Mix og match som humøret lyster. Dyrt og mindre dyrt, nyt og gammelt, glatte ved siden af rå overflader – vær ikke bange for at blande, også selvom du ikke har gjort det før. Det giver nye udtryk og dit smykkeskrin får nyt liv. Det samme gør sig gældende for dine armbånd – be bold!

grafisk smykkeskrin ringe 440x440px v1grafisk smykkeskrin ring 440x440px v1

4. Øreringe til enhver lejlighed

Når vi taler med andre ser vi dem i øjnene og derfor lægger vi som det første oftest mærke til øreringene. Øreringe er med til at fremhæve smukke kindben, øjenfarven, frisuren – de er ”et must” i ethvert smykkeskrin. Korte øreringe understreger et sofistikeret look uden at overdøve. Mellemlange øreringe skaber smuk harmoni mellem ansigt, skuldre og decolleté. De lange øreringe kan både understrege dine feminine sider og skabe dramatik med masser af glamour og pang.