English

Artikel

Gå efterårs- og vintersæsonen i møde med stil

Sommerens grønne nuancer er forvandlet til brændte orange og brune i et smukt farvespil. I naturen finder vi formfuldendte silhuetter, symmetriske mønstre og elegante strukturer.

Varme farver og gyldne toner sætter scenen for dit kommende look. Vi hylder sæsonen, løvfaldets smukke strukturer og den nordiske vinter himmel.

Den smukke stjernehimmel er vores gevinst når mørket falder på. Stjernerne træder tydeligt frem på himlen, de lyser op og giver liv i mørket.

Efterårets og vinterens trends byder på både 70’er stil med blød fløjl og ”more is more”, klassisk med et tvist og ikke mindst lag-på-lag. Det gør sig også gældende for sæsonens smykketendenser.

Sæt et par store statement øreringe sammen med din oversize strik og skab en uformel lækker stil. Et par iøjnefaldende halskæder eller sammensatte ringe kan løfte dit look fra dag til aften.

I denne sæsons kollektion finder du en helt unik samling af øreringe, ringe, armbånd og halskæder i både sølv og guld med smukke diamanter. Rent dansk design og enestående kvalitet.

 

Bliv inspireret

Klare stjernebilleder

North Star

Set på TV

Se eller gense vores reklamefilm