English

Artikel

Gå efteråret i møde med stil

Sommerens grønne nuancer er forvandlet til brændte orange og brune i et smukt farvespil. I naturen finder vi formfuldendte silhuetter, symmetriske mønstre og elegante strukturer.

Efterårets smukke farvepalette og gyldne toner sætter scenen for dit kommende look. Vi hylder naturen, bladenes smukke strukturer og den nordiske himmel.

Den smukke stjernehimmel er vores gevinst når mørket falder på. Stjernerne træder tydeligt frem på himlen, de lyser op og giver liv i mørket.

Dette efterårs mode byder på både 70’er stil med blød fløjl og ”more is more”, klassisk med et tvist og ikke mindst lag-på-lag. Det gør sig også gældende for sæsonens smykketendenser.

Sæt et par store stjernedryssede øreringe sammen med din oversize strik og skab en uformel lækker stil. Et par iøjnefaldende halskæder eller et par statement-øreringe kan løfte dit look fra dag til aften.

I denne sæsons kollektion finder du en helt unik samling af øreringe, ringe, armbånd og halskæder i både sølv og guld med smukke diamanter. Rent dansk design og enestående kvalitet.

 

Bliv inspireret

Blade som bliver hængende

Leaf

Set på TV

Se eller gense vores reklamefilm