41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

Helle Elmgreen om Spirit Icons

Læs hvorfor Helle Elmgren har valgt Spirit Icons 

5 facts fra guldsmed Helle Elmgreen

1. Sølv med diamanter

Vi oplever dét, at man kan få sølvsmykker med diamanter, som anderledes og noget, kunderne rigtig gerne vil have, fordi sølvsmykkerne tillader et andet prispunkt. Det er en kæmpe fordel at kunne sælge ægte sten til en anden pris.

2. Belægningen gør kunderne glade

Reaktionerne fra kunderne har været fantastiske. Smykkerne er bare en rigtig god kvalitet. De forgyldte smykker har en fantastisk belægning, som holder længere end mange andre.

3. Næsten ingen reklamationer

Reklamationerne er der meget få af. De er en af vores allerbedste leverandører på det punkt. Hvis vi har en reklamation, så stoler Spirit Icons på vores vurdering, og der er aldrig bøvl.

4. Fedt med sparring

Vi manglede det look, Spirit Icons tilbyder segmentet, i vores sortiment. Deres guldsmykker fra serien Gold Collection er helt fantastiske. En super kvalitet til en rigtig god pris. De er også meget lydhør overfor vores idéer og sparrer med os om udviklingen. Det er fedt at være med til.

5. Den lækre pakke

Når vi sælger smykker fra Spirit Icons, kan vi give kunden den fulde oplevelse med lækre æsker og flotte poser. Det betyder meget for den måde, vi præsenterer en gave på. Det er alt sammen noget, vi får direkte fra Spirit Icons – og gør det også ekstra sjovt at sælge.

related.title|raw

related.title|raw

related.title|raw

related.title|raw