41282b58cf85ddaf5d28df96ed91de98

smykker

Armbånd

Armbånd fremhæver dit look. Skab en dramatisk effekt med vores sorte rhutinerede sølv, en romantisk udstråling med fine gyldne linjer og funklende sten, eller et klassisk raffineret og elegant look stjernedrysset med smukke diamanter. Mix og match, sæt flere sammen for et personligt udtryk – mulighederne er endeløse. Bliv inspireret og find dit næste armbånd her.
156 Produkt(er)

Grace armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20001

Dette Grace armbånd er udformet i blankpoleret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armbåndet er designet med små runde cirkler hele vejen rundt, hvor tre af cirklerne er paveret med hvide zirkonia.

Detaljer
Note:
kr. 1.995,00
stk.

Grace armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20002

Dette Grace armbånd er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armbåndet er designet med små runde cirkler hele vejen rundt, hvor tre af cirklerne er paveret med hvide zirkonia.

Detaljer
Note:
kr. 3.695,00
stk.

Grace armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20003

Dette Grace armbånd er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armbåndet er designet med små runde cirkler hele vejen rundt, hvor tre af cirklerne er paveret med sorte zirkonia.

Detaljer
Note:
kr. 2.495,00
stk.

Grace armbånd - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 20004

Dette Grace armbånd er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armbåndet er designet med små runde cirkler hele vejen rundt, hvor tre af cirklerne er paveret med hvide zirkonia.

Detaljer
Note:
kr. 3.695,00
stk.

Grace 5 dots armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20011
Dette smukke armbånd fra Grace serien er udformet i blankpoleret sterlingsølv og kan lukkes ved længderne 17/18,5/20 cm. Langs armlænken sidder tre små cirkler som alle er paveret med strålende zirkonia, hvilket giver et stilrent og elegant udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 995,00
stk.

Grace 5 dots armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20012
Dette smukke armbånd fra Grace serien er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv og kan lukkes ved længderne 17/18,5/20 cm. Langs armlænken sidder tre små cirkler som alle er paveret med strålende zirkonia, hvilket giver et stilrent udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 1.295,00
stk.

Grace 5 dots armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20013
Dette smukke armbånd fra Grace serien er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv og kan lukkes ved længderne 17/18,5/20 cm. Langs armlænken sidder tre små cirkler som alle er paveret med strålende zirkonia, hvilket giver et stilrent udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 995,00
stk.

Grace 5 dots armbånd - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 20014
Dette smukke armbånd fra Grace serien er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv og kan lukkes ved længderne 17/18,5/20 cm. Langs armlænken sidder tre små cirkler som alle er paveret med strålende zirkonia, hvilket giver et stilrent udtryk.
Detaljer
Note:
kr. 1.295,00
stk.

Mini armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20061
Denne armring fra Mini serien er udformet i blankpoleret sterlingsølv og kan lukkes ved to længder. Armlænkens vedhæng er designet som en lille rund cirkel, paveret med hvide zirkonia. Dette skaber et elegant udtryk, til den fine kæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Mini armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20062
Denne armring fra Mini serien er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv og kan lukkes ved to længder. Armlænkens vedhæng er designet som en lille rund cirkel, paveret med hvide zirkonia. Dette skaber et elegant udtryk, til den fine kæde.
Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Mini armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20063
Denne armring fra Mini serien er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv og kan lukkes ved to længder. Armlænkens vedhæng er designet som en lille rund cirkel, paveret med hvide zirkonia. Dette skaber et elegant udtryk, til den fine kæde.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Mini armbånd - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 20064
Denne armring fra Mini serien er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv og kan lukkes ved to længder. Armlænkens vedhæng er designet som en lille rund cirkel, paveret med hvide zirkonia. Dette skaber et elegant udtryk, til den fine kæde.
Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Leaf armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20081

Dette armbånd fra Leaf serien er udformet i blankpoleret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som et matteret bøgeblad, hvilket skaber et organisk udtryk, som vil passe til enhver stil.

Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Leaf armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20082

Dette armbånd fra Leaf serien er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som et matteret bøgeblad, hvilket skaber et organisk udtryk, som vil passe til enhver stil.

Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Leaf armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20083

Dette armbånd fra Leaf serien er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som et matteret bøgeblad, hvilket skaber et organisk udtryk, som vil passe til enhver stil.

Detaljer
Note:
kr. 495,00
stk.

Iris armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20101
Dette stilfulde Iris armbånd er udformet i blankpoleret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en plade med en cirkel af klare zirkonia, hvilket giver armlænken et ekstra touch.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Iris armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20102
Dette stilfulde Iris armbånd er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en plade med en cirkel af klare zirkonia, hvilket giver armlænken et ekstra touch.
Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Iris armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20103
Dette stilfulde Iris armbånd er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en plade med en cirkel af klare zirkonia, hvilket giver armlænken et ekstra touch.
Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Iris armbånd - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 20104
Dette stilfulde Iris armbånd er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en plade med en cirkel af klare zirkonia, hvilket giver armlænken et ekstra touch.
Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Gaia armbånd - sterlingsølv

Vare nr: 20121

Dette stilfulde Gaia armbånd er udformet i blankpoleret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en cirkel, hvor den i midten er paveret med hvide zirkonia. Dette giver et moderne udtryk, som vil passe til enhver lejlighed.

Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Gaia armbånd - sterlingsølv forgyldt

Vare nr: 20122

Dette stilfulde Gaia armbånd er udformet i blankpoleret forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en cirkel, hvor den i midten er paveret med hvide zirkonia. Dette giver et moderne udtryk, som vil passe til enhver lejlighed.

Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Gaia armbånd - sterlingsølv ruthineret

Vare nr: 20123

Dette stilfulde Gaia armbånd er udformet i blankpoleret sort ruthineret sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en cirkel, hvor den i midten er paveret med sorte zirkonia. Dette giver et moderne udtryk, som vil passe til enhver lejlighed.

Detaljer
Note:
kr. 595,00
stk.

Gaia armbånd - sterlingsølv rosa forgyldt

Vare nr: 20124

Dette stilfulde Gaia armbånd er udformet i blankpoleret rosa forgyldt sterlingsølv med justerbar snoretrækslås. Armlænkens vedhæng er designet som en cirkel, hvor den i midten er paveret med hvide zirkonia. Dette giver et moderne udtryk, som vil passe til enhver lejlighed.

Detaljer
Note:
kr. 695,00
stk.

Den eksklusive stil og de lækre detaljer er kendetegnende for Spirit Icons smykkeunivers. Det gælder også vores armbånd og armringe. De er designet til både at kunne stå alene, som en enkel accessory i et klassisk look, eller i kombination med flere. Du kan med fordel mixe metaller, overfalder og forgyldninger – på den måde opnår du er helt særligt personligt look. Flere af vores armbånd og armringe fås stjernedrysset med funklende diamanter og sten.

Alle vores armbånd få i 4 metaller, så du kan vælge lige netop det smykke, som komplimenterer din stil bedst. Mulighederne er endeløse.

Er du til det helt unikke, er vores Grace-armbånd et perfekt match. Seriens design er både eksklusivt og ekstravagant i smukt forgyldt eller rhutineret sterlingsølv. På samme tid klassisk og moderne sporty, paveret med et klare håndsatte zirkonia. Designet er unisex og kan bæres til enhver lejlighed.

Leder du efter en super raffineret og klassiske high-end serie – anbefaler vi Taste. Udførelsen af designet har en meget høj sværhedsgrad og de håndsatte sten symboliserer den smukke stjernehimmel. I serien findes både armbånd, halskæder, ringe og flere forskellige øreringe og hoops.

Du finder inspiration og alle vores smukke designs i shoppen herover.